Meghívó PDF Nyomtatás E-mail

Tisztújító Közgyűlést tart 2013. november 20-án, szerdán 15 órai kezdettel az Erdélyi Magyar Filozófiai Társaság. A helyszín megváltozott: Kolozsvár Társaság konferenciaterme, Kolozsvár, Főtér (Unirii) 22 második emelet (Magyarország Főkonzulátusa mellett).

Napirend:

I. Elnöki beszámoló a 2013-as évben folytatott tevékenységről.

A szervező titkár beszámolója a társaság pénzügyi helyzetéről, a  pályázatokról

Cenzori jelentés

II. Tisztújítás

Kérjük a tagokat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg. Tagsági díjakat, hátralékot a helyszínen be lehet fizetni. Kérjük a tagokat, hogy konzultálják a honlapot (www.emft.ro), ahol a Társaság négy éves tevékenysége teljes egészében nyomon követhető, és tegyék meg ezzel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat.

Az Elnökség nevében, Egyed Péter

(A Közgyűléssel kapcsolatos Hírlevél)

 
A megélt tapasztalat PDF Nyomtatás E-mail

 
Nyári Filozófiai Tábor 2013 "Három nap szakmabelieknek és tájékozódóknak" PDF Nyomtatás E-mail
A program a képre kattintva letölthető

A program a képre kattintva letölthető

A BBTE Magyar Filozófiai Intézete ez évben is megtartja a Nyári Filozófiai Tábort. A július 9-11 (érkezés 8-án; távozás 12-én) között zajló rendezvény helyszíne a hagyományhoz híven a Csíkszépvíz közelében található Kishavas Panzió, ahol kb. 30 személy részére ajánlanak a szervezők különböző szakmai, valamint szórakoztató programokat (a panzió túrázásra is alkalmas hegyvidéki környezetben található, sportpálya és fürdőmedence is van stb.; a panzió részletesebb leírását lásd itt:  http://www.erdelyiutazas.hu/magyar/sz/csikszepviz/kishavas-panzio-82).
 
Felvételi 2013 PDF Nyomtatás E-mail

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Magyar Filozófiai Intézete felvételit hirdet a Filozófia Szak 2013-14es tanévvel kezdődő alap- és mesterképzésére. Bővebb információk és felvételi tájékoztatók az Intézet honlapján érhetők el.

 
Az élet gondnokai és az ember szabadsága - Konferencia PDF Nyomtatás E-mail
Június 8-án, szombaton 9 és 20 óra között zajlik a BBTE főépületének első emeleti 11-es termében a III. Kolozsvári Alkalmazott Etikai Konferencia, a Magyar Filozófiai Intézet éves nagyrendezvénye: Az élet gondnokai és az ember szabadsága címmel.
A 26 előadó a filozófia mellett illetve azon belül a legkülönfélébb humántudományos szakterületeket és világnézeti, illetve vallási szempontokat képviseli. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki érdeklődik a filozófia és a konferencia tematikus vezérfogalmai, az élet, az egészség, a genetika, a biotechnológia, az ökoetika, a fenntartható fejlodés és a biopolitika iránt.
A konferencia támogatói a Communitas Alapítvány, a Bolyai Társaság, az Erdélyi Magyar Filozófiai Társaság és az Erdélyi Római Katolikus Státus.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 9